Isännöitsijä, joka osaa myös vastata puhelimeen.

Onnea on oma koti. Taika Isännöinti huolehtii taloyhtiön arjesta, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen – ja kun tarvitset meitä, olemme todellakin tavoitettavissa.

Ota meihin yhteyttä

Tässä se on, isännöintitoimisto turkulaisille

Taika Isännöinti Oy on nimensä veroinen isännöintitoimisto turkulaisille sekä lähikuntien taloyhtiöille. 

Tarjoamme kokonaisvaltaiset isännöintipalvelut sisältäen teknisen, hallinnollisen ja talouspuolen, jotta aivan jokainen voisi elää mahdollisimman sujuvaa arkea: kiinteistönne on meillä varmoissa käsissä. 

Toimintaamme leimaa muutenkin aidosti välittävä palvelu. Suuri osa asiakkuuksistamme on pitkäaikaisia kumppaneita, joista osaa olemme saaneet palvella läpi vuosikymmenten. 

Meillä on pitkäaikainen kokemus taloyhtiöiden toiminnasta, erityisesti taloushallinnosta. Salainen aseemme on kuitenkin ymmärrys siitä, ettei tässä pelkkiä lukuja tai haravaa pyöritellä. Tärkeintä on olla ihminen ihmiselle. 

Aidosti asiakaslähtöistä isännöintiä, siinä on se taika.

Ota meihin yhteyttä

Eteen ja ylös, tämä isännöitsijä taitaa taloushallinnon

Olemme enemmän kuin isännöintitoimisto, sillä meillä on yhteinen intressi – hyvin hoidettu, kehittyvä taloyhtiö. Tarjoamme aktiivisesti esimerkiksi säästö- ja kehityssuunnitelmia, jotka voivat vaikuttaa merkittävästikin taloyhtiönne tulevaisuuteen.

Saatte kauttamme myös sähköisen taloushallinnon järjestelmän, jota hallitus pystyy seuraamaan reaaliajassa. 

Kurkkaa talouspuolelle

Teille isännöitsijäksi?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita