Taloyhtiöiden taloushallintoa yli 30 vuoden kokemuksella.

Tilitoimisto, joka puhuu taloyhtiöiden kieltä? Täällähän me. Ulkoista taloushallinto huoletta meille kokonaan tai osittain, säännöllisesti tai aina tarpeen tullen.

Ota meihin yhteyttä

Taloyhtiön tilitoimisto pitää kirjat kunnossa

Taloyhtiöiden talouskuviot poikkeavat melkoisesti yritysten vastaavista, mutta onneksi meillä on niistä rutkasti kokemusta. 

Taloushallinnosta vastaa perheyrityksemme eli taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden oikea ja välillä vasenkin käsi, Tilikasi Oy. Asiakaslähtöisyys on koko toimintamme perusta – ja tämä ajatus on siivittänyt matkaamme heti ensimmäisestä päivästä lähtien, yli 30 vuoden ajan.

Sopimus sisältää

  • kuukausittaisen kirjanpidon
  • vastike- vuokra- ja ostoreskontrat
  • lainahallinan ja maksuliikenteen
  • vuosittaisen tilinpäätöksen.

Kun aloitat kanssamme yhteistyön, voit heittää hyvästit epäselvyyksille ja pahimmassa tapauksessa täsmäämättömille luvuille. Meitä on kiitetty erityisesti täsmällisyydestä, työn virheettöyydestä sekä toimitusvarmuudesta.

Kysy lisää

Selkeää ja tehokasta taloushallintoa

  • Sähköinen taloushallinto: Käytämme reaaliaikaista taloushallinnon järjestelmää, johon hallituksella on pääsy. Työkalumme mahdollistavat nopeammat prosessit ja paremman tietojen jakamisen.
  • Kirjanpito ja rahoituksen hallinta: Me huolehdimme taloyhtiönne tarkasta kirjanpidosta ja rahoituksen hallinnasta. Tämä sisältää muun muassa hoito- ja pääomavastikkeiden keräämisen, lainaehtojen seurannan ja tarvittaessa uudelleen neuvottelun. Pidämme kirjat ajan tasalla ja taloutenne tasapainossa.
  • Budjetointi ja taloussuunnittelu: Autamme teitä luomaan realistisen ja toimivan budjetin, joka kattaa kaikki taloyhtiönne tarpeet. 
  • Talousraportointi: Läpinäkyvyys on meille avainasia. Tarjoamme säännölliset, ymmärrettävät ja kattavat talousraportit, jotta hallitus ja osakkaat pysyvät aina ajan tasalla taloyhtiön taloudellisesta tilanteesta.
Pyydä tarjous

Teille isännöitsijäksi?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita